Tietosuoja- evästekäytäntö ja Asiakastietojen käsittely

Tietosuoja

Olet varmaankin päätynyt tänne, koska haluat tietää, miten keräämme ja käytämme tietojasi。Mielestämme on tärkeää, että tiedät, miksi ja miten käsittelemme tietojasi ja miten voit toimia, jos haluat kieltäytyä。

Henkilötietojesi turvallisuuden ja yksityisyyden suojaaminen on bobty综合体育Sulzerille tärkeää。我käsittelemme henkilötietoja sovellettavien tietosuoja- ja tietoturvalakien mukaisesti。

Tässä Tietosuojakäytännössä kerrotaan, mitä henkilötietoja keräämme käyttäessäsi (jolloin olet“käyttäjä”)Subobty综合体育lzerin verkkosivustoa ja sosiaalisen median kanavia sekä viestisovelluksia ja muita sovelluksia(“Sulzerin sivut”)。Kerromme myös, miten bobty综合体育Sulzer(“Sulzer”)ja kaikki Sulzer Groupiin kuuluvat yhtiöt ja/tai tytäryhtiöt eri puolilla maailmaa(“Sulzer ja sen tytäryhtiöt”)näitä tietoja(“henkilötiedot”)käsittelevät。

Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

bobty综合体育Sulzer Management Ltd.登陆henkilötietojen käsittelijänä vastuussa henkilötiedoistasi。bobty综合体育Sulzer在mailmanlaajuinen yhtiö, jonka päätoimipaikka sijaitsee Sveitsissä osoitteessa Neuwiesenstrasse 15, 8401 Winterthur,瑞士。

Kun annat suostuuksesi Sbobty综合体育ulzerin verkkosivustolla, hyväksyt tämän Tietosuojakäytännön ja annat suostuuksen henkilötietojesi käsittelyyn ja evästeiden käyttöön tässä käytännössä mainittuja tarkoituksia varten。Voit peruuttaa suostumuksesi koska tahansa siihen tarkoitetulla toiminolla tai ottamalla yhteyttä Sbobty综合体育ulzerin全球数据隐私办公室osoitteeseen隐私[在]sulzer com。

Käytämme teknisiä ja organisatorisia tietoturvamenettelyitä henkilötietojesi turvallisuuden varmistamiseksi sekä suojellaksemme istto - ja henkilötietojasi luvattomalta tai laittomalta käsittelyltä ja/tai tahattomalta menetykseltä, muokkaamiselta, paljastamiselta tai käytöltä。bobty综合体育Sulzer varmistaa turvatoimenpiteiden toteutumisen asianmukaisilla laatuspesifikaatioilla, työntekijöiden koulutuksella sekä teknisillä turvakeinoilla, kuten HTTPS:llä, tietokannoilla ja salasanasuojauksella。

Miksi kasittelemme henkilotietojasi吗?

Henkilötietojemme käsittely perustuu oikeusperusteeseen (kuten suostuukseesi, sopimukseen tai lakiin) tai oikeutetuun etuun。Käsittelemme henkilötietoja sovellettavien tietosuoja- ja yksityisyyslakien mukaisesti seuraavia tarkoituksia varten:

  • pääsy bobty综合体育Sulzer-sivuille ja kyselyiden käsittely niillä
  • Rekisteröityminen ja pääsy suljettuihin käyttäjäryhmiin
  • 我很高兴你能来
  • 你可以告诉我sekä vastaavien tietojen ilmoitettu tai ilmeinen keruu
  • 我很高兴见到你
  • Osallistuminen kyselyihin ja palautteen antaminen
  • bobty综合体育Sulzerin sivujen, tuotteiden ja palveluiden parantaminen, tutkimus ja kehitys, tekninen toiminta ja suojauksen ylläpito, käyttäjien kirjautumistietojen käsittely tarkoituksena antakäyttäjälle pääsy käyttöoikeutta vastaavaan sisältöön sekä mahdollistaa kertakirjautuminen muihin järjestelmiin, tilastotietojen käsittely ja markkinatutkimus
  • Sovellettavien lakien ja määräysten noudattaminen
  • Muut laissa määrätyt tai lain sallimat tarkoitukset。

sovelletavan lain mukaisesti henkilötietoja voidan jakaa yllä olevia tarkoituksia varten myös muille Subobty综合体育lzer Groupiin kuuluville yhtiöille sekä kolmansille osapuolille, jotka ostavat liktoimintoja tai niiden osia Sulzerilta taisen tytäryhtiöiltä suoraan tai epäsuorasti。Tietoja voidan jakaa myös markkinoinnin, myynnin, tutkimuksen ja kehityksen yhteistyökumppaneiden, palveluntarjoajien sekä Sveitsin ja/tai muiden maiden viranomaisten kansa tai muiden tai oikeuden määräyksen edellyttämällä tavalla。

Missä säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi?/ Henkilotietojen siirtaminen

bobty综合体育Sulzer ja sen tytäryhtiöt säilyttävät henkilötietoja ja hallinnoivat Sulzerin sivuja omissa toimipisteissään tai palveluntarjoajiensa toimipisteissä, jotka sijaitsevat Sveitsissä ja european unionin alueella。bobty综合体育Sulzer ja sen tytäryhtiöt voivat käsitellä ja käyttää henkilötietoja myös muissa maissa。bobty综合体育Sulzer voi myös delegoida kyseisten tietojen käsittelyn kolmansille osapuolille, kuten ulkomailla sijaitseville tytäryhtiöille。Jos tietoja käsitellään maissa, joissa riittävä suojausaso ei ole taattu, Sbobty综合体育ulzer tarjoaa tietojen riittävän suojauksen sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti sekä järjestämällä sopimukselliset takuut esimerkiksi EU:n mallisopimuslausekkeiden tai yritystä koskevien sitovien sääntöjen mukaisesti。Siirto voi myös perustua suostuusmenettelyn poikkeukseen, sopimuksen solmimiseen tai toteutukseen, oikeudellisten vaateiden määritykseen, toteutukseen tai tietojen luovutukseen yksityishenkilöiden koskematuuden suojaamiseksi。Voit pyytää kopiota sopimuksellisista takuista tai neuvoa kyseisten kopioiden hankkimiseen yhteyshenkilöltä, joka on mainittu kohdassa " Mitä oikeuksia sinulla on?”“真主安拉。bobty综合体育Sulzer pidättää itsellään oikeuden muokata kyseisiä kopioita tietosuoja- tai salassapitosyistä。

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin bobty综合体育Sulzer pitää sitä tarpeellisena tai tarkoituksenmukaisena sovelletavien lakien, sopimuksen, suostumuksesi tai oikeutetun edun kannalta tai niin kauan kuin tietoja tarvitaan lailliseen käyttötarkoitukseen, jota varten ne on kerätty。bobty综合体育Sulzer poistaa henkilötiedot heti, kun niitä ei enää tarvita tai kun käyttäjä poistaa käyttäjätilinsä itse tai pyytää Sulzerilta sen poistista。Joka tapauksessa tiedot poistetaan, kun niiden lakisääteinen enimmäissäilytysaika on päättynyt。

Sinulla在oikeus käyttää tietosuojoaoikeuksiasi koska tahansa ja saada tietoa sinua koskevista säilytettävistä henkilötiedoista, oikaista ja täydentää henkilötietojasi, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai vaatia henkilötietojesi poistamista上。Mikäli henkilötietojasi ei tarvita sopimukseen tai lakiin perustuvaa vaatimusta varten, bobty综合体育Sulzer poistaa tiedot milloin tahansa pyynnöstäsi。Lisätietoja yhteyden ottamisesta bobty综合体育Sulzeriin on kohdassa“Mitä oikeuksia sinulla on?”“真主安拉。bobty综合体育Sulzer pidättää itsellään oikeuden olla yhteydessä sinuun sähköisesti (erityisesti sähköpostitse) tähän asiaan liittyen sekä käsitellä viestintätietoja IT-järjestelmissään。

bobty综合体育Sulzerin sivujen evasteet

bobty综合体育Sulzerin sivuilla käytetään " ensimmäisen osapuolen " evästeitä (Sulzerin sivujen asettamia evästeitä) ja " kolmannen osapuolen " evästeitä (kolmannen osapuolen sivuolen sivustojen asettamia evästeitä), jotka liittyvät Sulzerin sivuja varten tarjotavaan palveluun。Tällaisia palveluita voivat olla esimerkiksi googlanonymisoitu web-analytiikka ja käyttötilastot, Sitecoren kokemusanalytiikka mallien ja trendien tunistamiseksi Sulzbobty综合体育erin sivuilla,Salesforce Sales Cloud- ja Salesforce Pardot -käyttömallit liidien luomista ja markkinoinin automatisointia varten sekä Googlen mainokset ja Googlen uudelleenmarkkinointi。

Nämä tiedot sisältävät viittaajan, bobty综合体育Sulzerin sivuilla vierailun päivämäärän ja ajan, IP-osoitteen, maa- ja kielitiedon, laitetietoja (kuten laitteen mallin, käyttöjärjestelmän, selainversion ja näyttöikkunan koon), verkkotietoja (kuten operatattorin), istuntoevästeitä (istuntokohtaisia ja pysyviä evästeitä), tiedostolataukset, katsotut videot,käytetyt hakusanat, sivustolla vierailuun käytetyn selaimen ja laitteen tyypin sekä tietoja siitä, miten käytät bobty综合体育Sulzerin sivuja (nämä yhdessä ovat“lokitiedostoja”)。

Uudelleenmarkkinointi

Käytämme uudelleenmarkkinointia teksti- tai kuvamainosten näyttämiseen verkossa。Uudelleenmarkkinoinnilla tavoitamme käyttäjiä, jotka ovat aiemmin käyneet bobty综合体育Sulzerin sivuilla, ja voimme näyttää heille oleellisia mainoksia heidän vieraillessaan muilla sivustoilla。Kolmansien osapuolten palveluntarjoajat, kuten谷歌,käyttävät evästeitä näyttääkseen mainoksia, jotka perustuvat käyttäjän aiempaan vierailuun Sulzerbobty综合体育in sivuilla。Siksi bobty综合体育Sulzerin sivuilla vierailun aikana asetetaan kolmansien osapuolten mainospalveluiden evästeitä。Vierailemalla bobty综合体育Sulzerin sivuilla vahvistat, että kolmannen osapuolen palveluntarjoaja, kuten谷歌,käsittelee henkilötietojasi laillisesti esimerkiksi suostumuksellasi。

Mitä oikeuksia sinulla ?

Mikäli annat aktiivisesti suostumuksesi evästeiden käsittelyyn, voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi myöhemmin tapahtuvaan käsittelyyn。

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat valittatästä tietosuoja- ja evästekäytännöstä tai Subobty综合体育lzerin tavasta käsitellä henkilötietojasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen站长[at] sulzer.com tai ota yhteyttä Sulzerin全球数据隐私办公室。

bobty综合体育Sulzer全球数据隐私官
bobty综合体育苏尔寿公司管理有限公司
隐私[在]sulzer.cbobty综合体育om
瑞士,温特图尔,Neuwiesenstrasse 15 8401

Osoitteeseen网站管理员[在]sulzer.cbobty综合体育om lähetettävällä viestillä voit myös perua suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn, pyytää oikeutesi nojalla Sulzerin säilyttämiä sinua koskevia henkilötietoja, vastustaa henkilötietojesi käsittelyn tulevaisuudessa sekä pyytää henkilötietojesi oikaisua tai poistamista。Sinulla在myös oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen ja oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle sovelletavan tietosuojalain mukaisella tavalla上。Huomaa, että pyyntösi voidan käsitellä vasta, kun olet tunistautunut esimerkiksi esittämällä kopion henkilökortistasi。Sähköisen suoramarkkinointimateriaalin tilaus on mahdollista perua helposti siihen tarkoitetulla toiminolla。Voit myös poistaa osoitteesi sähköisen suoramarkkinoinnin listaltamme lähettämällä viestin osoitteeseen网站管理员[在]sulzer.cbobty综合体育om。

塔曼kaytannon muutokset

Tämä Tietosuojakäytäntö tulee voimaan 11。maaliskuuta 2020。bobty综合体育Sulzer pidättää itsellään oikeuden korjata tai muuttaa tätä käytäntöä tai peruuttaa sen koska tahansa。Korjattu, muutettu tai peruutettu käytäntö julkaistaan tällä sivulla。

Ota yhteytta
Baidu